-Ya Tuhanku, perdalamkanlah cinta kedua-dua ibu bapa ku terhadapMu-
-Ya Tuhanku, perdalamkanlah cinta kaum kerabatku terhadapMu-
-Ya Tuhanku, perdalamkanlah cinta guru-guru ku terhadapMu-
-Ya Tuhanku, perdalamkanlah cinta sahabat-sahabatku terhadapMu-
-Ya Tuhanku, perdalamkanlah cinta umat Islam terhadapMu-
-Ya Tuhanku, perdalamkanlah cintaku kepadaMu-
<3<3<3
-ISLAMKANLAH JIWAKU-

~AAMEEN..AAMEEN..AAMEEN..~

Friday, February 12, 2010

aku gerammmmmmm tahap gunung EVerest!!

salam alaik..

skjp td aku baru je layar blog seorang blogger y xbertanggung jawab.dia mencaci pemimpin2 y ingin menegakkan kalimah Allah khususnya tok guru nik abdul aziz n anwar ibrahim..dia memburuk-burukkan beliau..korang nk tau,,dia edit pic tuk guru dgn teruk skali..dia tlh mengaibkan imej tuk guru y aku sayangggggggggg!!!

ahhhhhhhhh.............tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!dlm hati aku berbara-bara api kemarahan..tapi apa kan daya aku hanya mmpu marah dan tidak puas ati dgn kelakuan dy..aku xmpu untuk menyekatnya...pasal kelakuan dy ni dah pon msuk suratkhabar.siap dgn alamat blog dy skali terpampang kat ctu..tp mf la aku xnk mencemarkan blog aku dgn meletakkan link blog pemfitnah tu kat blog aku.t kan blog aku xsedap di pandang pulak..

ade seorang pengkomen telah membuat pesanan ringkas kat cbox dy..hamba Allah y ni mengejek-ejek si pemfitnah ni begini "Apa khabar abang J(blogger). Seronok dalam lokap ari nie!..."

apa lagi aku,,sokong je la dgn pengkomen tu...ngeheheh..haha..pdn muko dy..wk jahat sgt..

biasola mnusia ni...sentiasa mahu menidakkan orang y ingin menegakkan kalimah Allah..suka sgt memburuk-burukkan alim ulama para solihin..sma la spt para nabi dan rasul kito..mereka jgk mengalami perkara y sama mlh lebih dahsyat lagi..subhanallah begitu hebat didikan Allah terhadap mereka dlm menempuh pelbagai ujian y mencabar..sesungguhnya mnusia ni lbih sukar untuk dididik berbanding dgn haiwan..

yA Allah berkatila mereka y ingin menegakkan kalimah MU..berikanlah mereka kemenangan..bantulah mereka..

AMeen...ameen...ameen...
wallahua'lam..

2 comments:

  1. org cm tu kurang diajar n tak pam.. klu pam pun wat2 xpam, tu mmg patut la kena.. he2.. smg Allah mncampakkan hidayahNya pd hambaNya ini..

    ReplyDelete
  2. amEEn..tuk guru rase terkilan dgn fulan tuh..siapa xrase sedih dan kecewa bila diri diaibkan serta difitnah.??

    ReplyDelete

Raef -Peace and Blessing