-Ya Tuhanku, perdalamkanlah cinta kedua-dua ibu bapa ku terhadapMu-
-Ya Tuhanku, perdalamkanlah cinta kaum kerabatku terhadapMu-
-Ya Tuhanku, perdalamkanlah cinta guru-guru ku terhadapMu-
-Ya Tuhanku, perdalamkanlah cinta sahabat-sahabatku terhadapMu-
-Ya Tuhanku, perdalamkanlah cinta umat Islam terhadapMu-
-Ya Tuhanku, perdalamkanlah cintaku kepadaMu-
<3<3<3
-ISLAMKANLAH JIWAKU-

~AAMEEN..AAMEEN..AAMEEN..~

Saturday, September 19, 2009

NUzul

salam minal adilfitri wal faizin sume.................


Pd hari nuzul qur'an hari tu munculnye seekor cahaya mata kpd kucing aku y diberi nama oleh aku CC(cute cat)...ia cute tau tak..aku sangkakan cc ni gemuk sbb mkn byk.tp upe2 nye mengandung..huhu......maka terkeluarlah seekor bayi kucing y comel mcm mak dya(cc) y kini adeq aku bgi name NUZUL meskipun ia betina pd hari y mulia tersebut....huh..buat aku dengki je...aku lahir pd hri y biase2 tp dy........

uhuk ini xadil!!nvm2 aku bersyukur coz aku dilahirkan ke dunia ni utk tgk n beribadah kpdNya y maha agung.......klu aku xwujud kat dunia ni semestinya aku xleh kenal ngan korang sume ni..xleh nak post cite ni apatah lagi nk buat blog...

xleh kenal ngan saudara mara ngan kengkawan sume ngan cgu2 ustzh2(same je tuh..hahak..) xleh knl agama ISLAM xleh merasa bgaimana nikmat n cubaan dan dugaan idup di dunia y penuh fana fatamorgana bagaikan melihat ade air di padang pasir sedangkan itu hanyalah khayalan semata-mata dan sekaki-kaki...

sekarang aku persembahkan seekor 2 ekor kucing y aku citekan kat atas td..beliau amatlah popular di kalangan kami [keluarga aku dan semestinya sesape y berminat akan kucing pon akan tertarik sama bagaikan disedut oleh vakum y aku guna...hehehehe]



jeng jeng jeng!!!!!inilah dy......xmandi ag lah tu..sbb tu dy g duduk jugak kat bwh kerusi di dalam bilik mandi y pink color o...mungkin sbb dy nk mandi..tunggula adeq aku polish dy smpai berkilat..t xde la kesan itam kat idung y nk kata mancung pon tidak xmancung pon tdk.....



nah,,skarang baru dah mandi...cute memiutt x??merah tu bulunya y putih halus mulus..ni la dy masa muda2 dulu...hehehehec.......bru sthn lebih..


sekarang dah pon bergelar seekor ibu y sedang memeluk erat anaknya y bernama NUZUL...t adeq aku polish CC pulak..





2 comments:

  1. oloh tomey.. hehe.. putih2.. kat umah ni pun sepah2 kucing.. ntah mn dtg.. tp itulah.. sbg penghibur, kan.. subhanallah.. wah najah2 la kiter semua dlm smu.. inshaallah.. amiin..

    ReplyDelete
  2. ooooooooooo...... ;))
    kucing kesayangan sy la tu..tp ade sekor ag y jantan..
    hehe..insyaAllah.....ameen~

    ReplyDelete

Raef -Peace and Blessing