-Ya Tuhanku, perdalamkanlah cinta kedua-dua ibu bapa ku terhadapMu-
-Ya Tuhanku, perdalamkanlah cinta kaum kerabatku terhadapMu-
-Ya Tuhanku, perdalamkanlah cinta guru-guru ku terhadapMu-
-Ya Tuhanku, perdalamkanlah cinta sahabat-sahabatku terhadapMu-
-Ya Tuhanku, perdalamkanlah cinta umat Islam terhadapMu-
-Ya Tuhanku, perdalamkanlah cintaku kepadaMu-
<3<3<3
-ISLAMKANLAH JIWAKU-

~AAMEEN..AAMEEN..AAMEEN..~

Wednesday, May 6, 2009

Nyepa[mEnyebOk]

mensaje-saje nk catat nih..nk menyemakkan lagi blog...hehe...

waaaaaaaaaaaa...sememangnye announcement psl "semua guru dikehendaki pergi ke bilik wawasan untuk mengadakan mesyuarat" sgt2 n amat2 menghepikan semua plajar...pelajar mane xgembira ble cgu xleh msk kls utk ngajar??yew smestinye majoriti ucapakan Alhamdulillah...haha..termasuk saya..[isk3...bertuahnye..hihi]...

ble dah keadaan camtu mulala 'semut2' ni sume nk g merayap...ade y nk g jenjalan dr kelas ke kelas bertujuan cari gu n untuk bukak kelab bual..hehe.....macam tu lah keadaan dan sedikit sifat pelajar kat sekolah..ala biase la tu..he..he..he...

ehemmm2.....ingat senang2 je ke duk saje tanpa ade keje ble cgu xdop tu??ye smestinya xde..huhu..sape kata xdop??adola..."perhatian kpd sume naqibat sila jlnkan tugas anda..jln kan ADDHOC COMITTEE!"ha...kan dah kate ade keje..tgk dah bg announcement tuh...alright!!inilah masenye untuk saya menyebok same jd kak naqibat...ngeh3...dah memang hobi nak wat canne..jgn jelezzzzz....lalu pergi la saya ngan 2 orang kawan y merupakan kak naqibat y asli n sorg kwn lagi merupakan kak naqibat y palsu including meeeeee...hehe...

kemudian..jalannn terus dan jln n belok2 sampai la ke destinasi iaitu kelas adeq f1 ummu salamah...aii,,,adeq2 kelas ni memang kjsame arr...kitorang suh wat mende tuh mende nih sume dy patuh...oh beshnye..bgus btol mereka..ni saya suke ni nak menyebok lagi lenkali..hehe...

mula2 naqibah asli suh sorang g cite kat depan..sume pakat la dgr member skls brcerita...baca qur'an sesama...pastu...bc ayt kursi3x..haihh...dah mmg xtau sgt nk wat pe lagi..saya cadangkan kat naqibah tu watla nasyid..best gak...awlnye dy xnk wat,,,pastu wat jgk...hehe..tgk cdgn naqibah palsu ni jgk y dy ikot...he...he..he...

tubikla 5 org adeq y sudi nasyid kat dpn ni dgn malu2 nye...kitorang nasyid ler sesama juz for fun! n blh amek istinbath drpd lgu tu..kitorang nasyid lagu sebuah pertemuan-UNIC...dah lame saya xdgr lagu nih..beshhhh!!sesudah itu..."hemmm boleh wat album doh la adeq,,album pljr F1 UM...ko guane??"popular la ckit ag..heheheheh..aiii,,nampoknyo kak naqibah kito duk tulis namo tu mizah.."bakpo nok tubuh kumpulan doh ko nafisah??"mizah tanye..oppss..org tgh bz bizan tuh..manela sempat nk jawab pertanyaan tu..huhu..


"kak la pulop nyanyi,nok dgr nih.."..."aih xse la adeq soro kak xsedap,t k uje lepah ni,dohla tgh mendung tuh....huhu...soro adeq sedap ag..adeq nyanyi ler lagi...hehe(ngan malu2 saya jwb tp lagak selamber..huhu)"...cam ade bakat gak~~he..he..he...pastu kitorang zikir la plk...sonok tul klu sumenye wat same2...eheh..klu aku igt aku kuatkan ckit suara,,klu xingt slow2 sudoh ler wat malu jakkk..huhuhuh...xaci arr adeq2 tu tgk kertas...saya tgk dinding je...uhuhuhuhuhu....

bile dah xtau nak wat pe...seru la adeq2 kito ni wt persiapan nak solat zohor berjamaah...."baiiii kak"...."k terima kasih,assalamualaikum(t kito buat show nasyid ag deh...hihihi)..."

alammakkk...igtkan nak pendek jer,,rupe2 nye pjg jgk y terkeluar...huhu..baca je lah sape y sudi..

No comments:

Post a Comment

Raef -Peace and Blessing