-Ya Tuhanku, perdalamkanlah cinta kedua-dua ibu bapa ku terhadapMu-
-Ya Tuhanku, perdalamkanlah cinta kaum kerabatku terhadapMu-
-Ya Tuhanku, perdalamkanlah cinta guru-guru ku terhadapMu-
-Ya Tuhanku, perdalamkanlah cinta sahabat-sahabatku terhadapMu-
-Ya Tuhanku, perdalamkanlah cinta umat Islam terhadapMu-
-Ya Tuhanku, perdalamkanlah cintaku kepadaMu-
<3<3<3
-ISLAMKANLAH JIWAKU-

~AAMEEN..AAMEEN..AAMEEN..~

Sunday, December 21, 2008

AsSaLaMuALAikuM....................

aku ni bdk baru bljr nk wat blog..sO,y mne2 ade slh tu,jgn la gelak lak..huhu...kOrang blh panggil aku JAMILAH...sbnrnye...aku jd tertarik nk wt blog ni..xtau la knp..mungkin sbb aku tgk blog2 y laen tu nmpk cm best je wt blog..so apelagi aku pon nk try la jgk..yg mne2 arif ttg wt blog ni,,,,bg la tunjuk ajr kat aku sdkt demi sdkt..sesape y view blog aku ni,,,,sila2 la add aku jd member korang..kita share pengalaman ke ilmu2 y bfaedah ke....ape lg ek aku nk ckp??hmm...rsnye dah ckup la...so i2 sjla....


wassalam=)

No comments:

Post a Comment

Raef -Peace and Blessing